Post by simpbelltattrancord on Feb 20, 2022 14:16:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pooking - билијар Град ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pooking - билијар Град IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде грешка тачке ▞▞▞
▞▞▞ Pooking - билијар Град 2022 version ▞▞▞
Намамио ме да је играм невероватно гледајући огласни видео, са столом пуним много, много лопти, али играње које доживљавам је ПОТПУНО ДРУГАЧИЈЕ него у овој реклами... Не само да стално радим досадне нивое, са само неколико лопти, тј. ништа као у рекламама, али након што победите неколико нивоа одједном почињете да добијате ОГЛАСЕ НАКОН СВАКОГ НИВОА. Написао сам то великим словима, јер је то важно за многе играче.
Одлично, али мислим да ће бити боље да се игра са рачунаром или пријатељем јер изгледа као водич
Pooking - Billiards City Sport ovou
игра пуна реклама.
Превише реклама свака табла коју фин то је реклама иначе је добра
Ова ванмрежна игра је толико сјајна да заиста уживам у овој игрици, заиста ми се свиђа
Одлична је
Најгора реклама и најгора игрица 🎯🎯🎯😹😹😹 уопште ме не занимају превише реклама ....отпадна игра Гоогле Плаи продавнице...
Pooking - Biliardové město Sportovní drfv
Проведите минут играјући, потрошите 2 гледајући рекламе
Не могу да престанем да играм игру. То је веома заразна игра која се бави забавом, волим је.
Превише реклама, веома смешно
Превише огласа.. игра није тако лоша
Ок игра али рекламе убијају
Опуштанућа
Хладан
Silly Royale -Devil Amongst Us მძაფრსიუჟეტიანი pqbs
Pooking - 당구대 스포츠 zuj
Мех. Увучен због огласа са пуним столом. Било је забавно, а онда је дошло до тачке да су биле рекламе после сваке рунде. То је био крај.
Одлична игра и графика. Али деинсталирам само због ваших идиотских и досадних реклама за Веатхер Ассистант. Не можете да играте ову игру ноћу са укљученом јачином звука, када се ови огласи појаве, то је неки идиот који виче на олуји или петао кукуриче. Ако су вам ови огласи толико важни, можда би требало да добијете неку врсту контроле над јачином звука. Видимо се...
Игра је у реду, али реклама од 30 секунди након сваке сесије је смешна.
уууууууууууууууууууууууууууууууууууу ГЛУПО уууууууууууууууууГЛУПАуууууууууууууууИГРА 👎👎👎🎑🎑🎑🎑🎑🎑👎👎👎🎑
Одличне игре, али 30 - 40 секунди је предуго за неке од реклама. Добивање исте рекламе на свакој паузи.
Ова игра је веома добра, али не можемо да се улогујемо у игрице или Фејсбук и добра је
Када сам први пут преузео ову игру, добијали бисте рекламу отприлике на свака 3 рунде, сада добијате један између сваке рунде и банер оглас током игре који почиње да постаје смешан. Играње игре је у реду, али немојте се заваравати, ви заиста не играте прави биљ, али сте у изазову са серијом удараца, па ако тражите изазовне ударце, ово је ваша игра, али ако сте желите да играте праву рунду биљар ово није за вас.
одлицноооо ....
Не губите време, не можете завршити 49 лвл осим ако не преузмете другу игру. Уопште нема шансе. Још једна игра уништена додацима.
Заиста волим ову игру...тешко је престати да је играм...осим што су рекламе за друге игре помало досадне..осим тога сјајно!
,👍
Игра је одлична, али дајем јој 2 звездице јер је лако циљати мету
Огласи. Само огласи. Нови ниво? Ад.
Дивна игра веома интересантна, али би требало да покушају да је направе за више играча
Ова игра је веома интересантна и такође даје искуство о томе како се њоме добро управља
Играо сам у баровима на билијар игри против других људи, ово изгледа занимљиво, али неки од углова нису тако лаки, али ако сте раније играли билијар, дефинитивно прођите кроз ово
Неце да се покрене
Супер игрица
Рекламе су најгоре. Веома најгоре. не свиђа ми се. Деинсталираћу га.
Занимљиво
У почетку је било у реду, али су рекламе измакле контроли. Не можете чак ни да одете на своју почетну страницу док се играју. Деинсталирање.
Огласи сада после сваког кадра узимају мицкеи
ова игрица је живо говно