Post by karukarpica on Mar 15, 2022 3:59:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ TokyoCatch ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TokyoCatch IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code αύξηση χρυσού ▞▞▞
▞▞▞ TokyoCatch 2022 version ▞▞▞
Μετακόμισε εδώ από την Τορέμπα. Πιο εύκολο να κερδίσεις = λιγότερη σπατάλη χρημάτων. Παίρνετε ένα δωρεάν παιχνίδι κάθε μέρα αφού αγοράσετε 600 πετράδια. Λιγότερες μηχανές = λιγότερη στρατηγική. Λιγότερος χαμένος χρόνος παρακολουθώντας μηχανές για να μάθετε πώς να τραβάτε ή να κινείτε και μπορείτε να παρακολουθήσετε το τελευταίο νικηφόρο παιχνίδι στην εφαρμογή.Το απολαμβάνω πραγματικά μέχρι στιγμής. Το συνδεδεμένο αστέρι οφείλεται στο γεγονός ότι εξακολουθώ να με κλωτσάνε/το νύχι δεν κινείται μερικές φορές, αλλά η υποστήριξη πελατών ήταν εξαιρετική και μου επέστρεψαν τα πετράδια εντός 24 ωρών. Εάν στην αρχή δεν δουν το πρόβλημα, ελέγχουν ξανά.
Η κακή καθυστέρηση και οι διακομιστές μερικές φορές έχουν ως αποτέλεσμα τη σπατάλη των πιστώσεων και των εισιτηρίων σας.
Κέρδισα ένα βραβείο σε μία από τις δωρεάν προσπάθειές μου, αλλά μετά πήγα στην αποστολή, όπου μου είπε ότι μπορούσα να αγοράσω πολύτιμους λίθους και να κερδίσω ένα βραβείο για να λάβω δωρεάν αποστολή ή να πληρώσω τα έξοδα αποστολής. Αλλά για κάποιο λόγο το κλικ στο κουμπί πληρωμής για αποστολή δεν λειτούργησε ποτέ! Παρακαλώ διορθώστε αυτό!
Ειλικρινά, νόμιζα ότι αυτό ήταν ένα παιχνίδι όπου μπορείτε να κερδίσετε δωρεάν πράγματα anime όπως jjk, shaman king, κλπ, αλλά όχι. Χρειάζεστε χρήματα για να πάρετε τα πετράδια και να παίξετε, και όπως το φθηνότερο είναι 5,99 £ νομίζω και δεν μπορείτε να πάρετε ούτε δωρεάν εισιτήρια. Υπέθεσα ότι αυτό ήταν ένα παιχνίδι όπου μπορείτε να κερδίσετε βραβεία χωρίς να πληρώσετε lol
Δεν μου επέτρεψε να μετακινήσω τον γερανό καθόλου, έτσι ξόδεψα όλους τους πόντους μου προσπαθώντας να μάθω πώς να παίζω και ακόμα δεν μπορώ
Χρησιμοποιώ αυτό αντί για toreba τώρα. Δωρεάν εισιτήρια καθημερινά (για ένα μήνα νομίζω) όταν αγοράζετε 600 πετράδια. Λέω ότι είναι μια πολύ καλή συμφωνία. Πρέπει να κερδίσετε ένα βραβείο με πολύτιμους λίθους για να στείλετε μια δωρεάν αποστολή, αλλά απλώς φροντίστε να κερδίσετε κάτι με αυτούς τους 600 πολύτιμους λίθους και θα λάβετε τα κέρδη του εισιτηρίου σας να αποστέλλονται δωρεάν, ακόμα πολύ καλύτερα από το toreba. Λατρεύω το τμήμα των βραβείων για αρχάριους.
Λατρεύω όλα τα βραβεία που έχω κερδίσει και η αποστολή είναι πολύ γρήγορη ακόμα και μετά από τελωνείο
Παρακαλώ κάντε το δωρεάν αλλά δεν θέλω να το αγοράσω
Χαίρομαι που ξόδεψα μόνο 2 δολάρια. Το μηχάνημα νυχιών είχε μόνο ένα δόντιο. Πώς πρέπει να αρπάξει οτιδήποτε χωρίς τουλάχιστον 2. Είναι ripoff
Προσπάθησα να συνδεθώ και μου λέει λάθος κωδικό. Οπότε επαναφέρω τον κωδικό πρόσβασής μου. Έβαλα τον νέο μου κωδικό και λέει ΜΗ ΕΓΚΥΡΟΣ κωδικός πρόσβασης. Τι στο καλό ήταν αυτό; κάνω απεγκατάσταση.
Διασκεδαστικό παιχνίδι για να παίξετε - μέχρι να αρχίσετε να κερδίζετε. Κλειδώνεστε έξω από τους αρχάριους γερανούς που έχουν μερικά πραγματικά χαριτωμένα βραβεία, οπότε μόλις αρχίσετε να κερδίζετε δεν θα μπορείτε να έχετε ξανά πρόσβαση σε αυτούς τους γερανούς, κάτι που είναι εξαιρετικά απογοητευτικό. Η αποστολή είναι δωρεάν και τελικά λαμβάνετε τα βραβεία, αλλά έχω χτυπηθεί με χρεώσεις εισαγωγής δύο φορές από την DHL, πάνω από 20 $ και τις δύο φορές. Το τίμημα που πληρώνω για να αγοράσω πολύτιμους λίθους για να παίξω το παιχνίδι εκτός από τις χρεώσεις εισαγωγής απλώς δεν κάνει αυτή την εφαρμογή να αξίζει πλέον.
Θα ήθελα πολύ να δω περισσότερα βραβεία από πρόσφατες εκπομπές ή ακόμα και old school παραστάσεις.
Φτωχός. Πήρε την πίστη μου, η μηχανή νυχιών δεν κουνήθηκε.
TokyoCatch Simulasi uvsu
Τα νύχια ήταν πολύ αδύναμα και δεν θα μπορούσατε καν να πιάσετε τίποτα.
Ω Θεέ μου! Φρικτή εφαρμογή ακόμα και η ιστοσελίδα τους είναι τόσο φρικτή! Είχα 5 εισιτήρια αλλά το παιχνίδι είναι πολύ αργό και δεν μπορούσα να μετακινήσω ούτε τον γερανό. Τις άλλες φορές δεν μπορείτε καν να πατήσετε το κουμπί για να μετακινήσετε τον γερανό γιατί τα κουμπιά είναι όλα γκρι! Χάσιμο χρόνου!
Όχι τόσο καθυστερημένη όσο άλλες εφαρμογές claw. Η τιμή είναι αρκετά υψηλή για μια μόνο δοκιμή. Φαίνεται ότι παίζουν ένα δωρεάν παιχνίδι για κάθε μέρα του Σεπτεμβρίου που συνδέεστε, αλλά δεν έχω πάρει ούτε μια φορά δωρεάν παιχνίδι παρά τη σύνδεση. Η επιλογή παιχνιδιού είναι λίγο μικρή. Περιθώριο βελτίωσης αλλά ενδιαφέρον παρόλα αυτά
Ο ιστότοπος ήταν καλός, παλιά είχαν την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών, αλλά τώρα όταν ένας γερανός καθυστερεί, δεν επιστρέφουν τα χρήματα για το παιχνίδι σας για ένα σφάλμα στο τέλος του. Η καθυστέρηση είναι συνήθως φρικτή, τα νύχια είναι τρελά αδύναμα (ξέρω ότι υποτίθεται ότι είναι, τα έχω παίξει στην πραγματική ζωή και έχω κερδίσει πολλά πράγματα μέσω του toreba) αυτό είναι υπερβολικό. Αποφύγετε μέχρι να διορθώσουν την εξυπηρέτηση πελατών ή να διορθώσουν την καθυστέρηση.
Τα χειριστήρια και η κάμερα δεν είναι αξιόπιστα.
Πήρα την πρώτη μου νίκη, είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι μια υπέροχη εφαρμογή! Το μόνο πρόβλημα που έχω δει είναι ότι υπάρχει καθυστέρηση και η οθόνη παγώνει, ωστόσο έχω συμπληρώσει μια διαφωνία για αυτό το παιχνίδι (που είναι φανταστικό δίνουν την επιλογή αμφισβήτησης) μόλις διορθωθεί το πρόβλημα, θα αλλάξω την κριτική μου σε 5 αστέρια! Ευχαριστώ Επεξεργασία: άλλαξα την κριτική μου σε 5 αστέρια καθώς κάθε φορά που υπήρχε κάποιο πρόβλημα είχα εξαιρετική υποστήριξη! Ευχαριστώ
Μπορούμε τουλάχιστον να έχουμε ορεκτικά πετράδια
Αγόρασα εισιτήρια για περίπου 40 $, αλλά μου κάνει προβλήματα και έχασα όλα τα εισιτήρια. Προσπάθησα να επικοινωνήσω, αλλά κατέληξαν να απενεργοποιήσουν τον λογαριασμό μου. Κέρδισα επίσης κάποια βραβεία, αλλά δεν τα έλαβα ποτέ, ούτε είχα νέα για αυτά.
Ωραίο παιχνίδι αλλά δεν μπορώ να παίξω.
Αυτό είναι πολύ στημένο. Είχα πάρει ένα Pichu, αλλά όταν μετακινήθηκε, δεν κουνήθηκε ούτε εκατοστό. Προσπάθησα ξανά, αλλά δεν κουνήθηκε σχεδόν ούτε εκατοστό.
Μου αρέσει αυτή η εφαρμογή αλλά όχι διακόπτης nintendo
Δεν δίνονται δωρεάν παιχνίδια στην εφαρμογή
Από τη νέα ενημέρωση στις 18/4/21, η εφαρμογή δεν λειτουργεί
TokyoCatch Simuliaciniai xjmz
Το Stupid Claw Game.. δεν μπορεί να σηκώσει κανένα έπαθλο.. όλα τα νύχια είναι χαλαρά...
ΜΗΝ ΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.ΘΑ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΕΙ. Όταν εγγραφείτε για πρώτη φορά. πρέπει να ξοδέψεις χρήματα. Δεν κατέθεσα τίποτα και δεν μπορώ να παίξω ένα από τα μηχανήματα για να κερδίσω ένα έπαθλο γιατί πρέπει πρώτα να ξοδέψετε χρήματα. Γιατί όχι και άλλα όπου παίρνετε μερικά δωρεάν παιχνίδια. Το Tokyo Catch είναι απάτη, μην το παίζετε
Πολύ δυσαρεστημένος, το παιχνίδι καθυστερούσε όλη την ώρα, το ανέφερε και σπατάλησε 15 δολάρια σε αυτήν την εφαρμογή. και δεν θα μου επέστρεφαν ούτε θα διορθώσουν τίποτα. Πολύ απογοητευμένος ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ το χρόνο και τα χρήματά σας πολύ τρομερή υποστήριξη. δεν θα ξανααγορασω τιποτα....
Επεξεργασία: Πρόσθεσαν νέα ειδώλια και καλύτερα βραβεία, έτσι αλλάζω τις αξιολογήσεις μου, είχα επίσης κάποια σφάλματα, αλλά υπάρχει υποστήριξη για να τα διορθώσετε γρήγορα!
Τα χαριτωμένα πράγματα και τα νύχια δεν είναι χαλαρά όπως κάποιες άλλες εφαρμογές...οπότε αυτό είναι συν ☺️
TokyoCatch असल की नकल वाले गेम pps
Τρακάρει αρκετά. Ίσως χρειάζεται λίγη δουλειά σε νεότερες εκδόσεις android. Ευχαριστώ.Στάλθηκε email στην υποστήριξη σχετικά με τα χρήματα που πλήρωσα για να παίξω ένα παιχνίδι που κολλάει.
TokyoCatch Simulasi uvsu
Μετά την πιο πρόσφατη ενημέρωση, η εφαρμογή φαίνεται πολύ πιο αξιόπιστη. Η ροή βίντεο και τα χειριστήρια είναι επίσης εξαιρετικά ομαλά. Θα ήταν καλό οι πληροφορίες για το πώς να κερδίσετε εισιτήρια να βρίσκονται στην ενότητα εισιτηρίων
Critical Strike : Offline Game Екшън wahn
Νομίζω ότι το παιχνίδι είναι υπέροχο, αλλά κάτι που θα παραδεχτώ είναι ότι δεν υπάρχει πολύς χρόνος όταν παίζω τη μηχανή γερανού, δεν έχω κερδίσει τίποτα ακόμα, εκτός από το ότι είναι καλό.😊
Κλασάρει κάθε φορά που προσπαθώ να επιλέξω μια μηχανή γερανού για να παίξω. Αχρησιμοποίητο στην τρέχουσα κατάστασή του.
TokyoCatch Simuliaciniai xjmz
Μέχρι στιγμής μου αρέσει η επιλογή και το πόσο ομαλό είναι το παιχνίδι. Πάω να αγοράσω το πρώτο μου πακέτο και να δω πώς θα πάει!
Έχω ξοδέψει 483,87 $ σε αυτό το παιχνίδι. Τα βραβεία έχουν γίνει φθηνότερα, η καθυστέρηση χειροτέρεψε και τα σφάλματα είναι αφόρητα. Ντρέπομαι πολύ να πω πόσα ξόδεψα όχι λόγω της τιμής, αλλά λόγω του πόσο αυτή η εφαρμογή έχει κάνει την κατηφόρα. Η "εξυπηρέτηση" πελατών μπορεί να είναι γρήγορη, αλλά όταν ξοδεύετε 20 $ για να κερδίσετε έναν αριθμό 15 $ μόνο για να σας διώξουν στο νικητήριο σουτ, και σας δίνουν μόνο 3 παιχνίδια πίσω, αυτό είναι μια σαφής ένδειξη του πόσο λίγο ενδιαφέρονται πραγματικά για τους πιστούς τους οι πελάτες. Ο Τορέμπα με κέρδισε
κέρδισε τόσα πολλά ωραία πράγματα, αξίζει κάθε δεκάρα