Post by karukarpica on Mar 15, 2022 4:02:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stumble Guys: Multiplayer Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stumble Guys: Multiplayer Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικούς πολλά κλειδιά ▞▞▞
▞▞▞ Stumble Guys: Multiplayer Royale 2022 version ▞▞▞
Τέλειο παιχνίδι δεν έχω fall guys αλλά αυτό με καλύπτει πλήρως όμως μετά την ενημέρωση κολλάει πολύ το κινητό μου ή το κάνει και σε εσάς;
αυτό το παιχνίδι είναι φοβερό και εύκολο, αλλά είναι αργό για μένα και πάντα πεθαίνω στο τελευταίο μέρος λόγω καθυστέρησης, αλλά αυτό το παιχνίδι είναι καλό τις περισσότερες φορές
Ωραίο παιχνίδι αλλά μερικοί τερματίζουν πολύ γρήγορα
Αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά διασκεδαστικό, αλλά η επιλογή διάτρησης είναι ενοχλητική. Πραγματικά βγάζει τους χειρότερους ανθρώπους με αυτό.
Είναι ώρεο αλλά παιδικό
Μακάρι να μπορούσα να δώσω 0 αστέρια 1. Όταν έπαιξα το παιχνίδι η σύνδεσή μου είναι πραγματικά-πραγματικά-πολύ καλή. Αλλά βγαίνω από το παιχνίδι. Και λέει. Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Δεν είναι δικό μου λάθος. Φταίει ο παραπάτημα! Προσπαθεί να με κάνει να χάσω. 2. Όταν παίζω το παιχνίδι. Και τα περισσότερα από αυτά είναι σκληρού επιπέδου. Κέρδισα μόνο για περίπου 20%, αλλά χάνω για περίπου 80%. Διορθώστε αυτό το επίπεδο. Παρακαλώ διορθώστε το! Γιατί μερικές φορές όταν είμαι έτοιμος να κερδίσω. Με διώχνουν λόγω του διαδικτύου του παιχνιδιού. Κακό Αυτό το παιχνίδι είναι αδύναμο!!!!!!!!! 👎😡 ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ 1* ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΣ!
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι αλλά του δίνω μόνο 1 αστέρι γιατί έχει πάρα πολλά προβλήματα δικτύου δεν μπορώ έχει πολλά προβλήματα δικτύου παιδιά παρακαλώ μην παίξετε αυτό το παιχνίδι
Το αγαπώ. Είναι σαν το φθινόπωρο παιδιά, έχει πολύ δέρμα και χάρτες
To laixnidh einai katapliktiko kateuaste to
Νομίζω ότι είναι ένα υπέροχο παιχνίδι τα γραφικά είναι καλά και διασκεδαστικά για να παίζετε, αλλά δεν μου αρέσει ο κόσμος να έχει ειδικά πλεονεκτήματα για την αγορά του stumble pass, αυτό το κάνει να φαίνεται πιο άδικο, π.χ. πιστέψτε ότι αυτό θα έπρεπε να συμβαίνει εκτός από το ότι είναι διασκεδαστικό!
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό...Τα γραφικά και οι χάρτες είναι επίσης καλά...Αλλά ΤΟ PING είναι πολύ εκνευριστικό..Κάθε φορά που παίζω το ping μου πάει στο 490-890.. Και ακόμη και μερικές φορές αποσυνδέομαι.. Το wifi μου είναι επίσης πολύ καλό αλλά ακόμα..Διαφορετικά αυτό το παιχνίδι είναι καλό..Και μόνο οι παίκτες που έχουν καλά δέρματα όπως κατακόκκινο κρανίο κ.λπ. και έχουν αγκαλιά, γροθιά, κλωτσιά emote κερδίζουν..Και μπορούμε να πάρουμε αυτά τα emote μόνο αγοράζοντας πάσο...Σε παρακαλώ δώστε αυτά τα emote στο δωρεάν πάσο επίσης κάποια στιγμή σε 1 χρόνο
Έδωσα 1 αστέρι🌟 επειδή αυτό το παιχνίδι έχει χειρότερες λειτουργίες, όπως δεν υπάρχει δυνατότητα εκπαίδευσης/εξάσκησης, επίσης βλέπω ημέρες αν συλλέγετε 15 πετράδια καθημερινά. Και 1 άλλο πράγμα είναι ότι δεν μπορούμε να επιλέξουμε χάρτη από την επιλογή μας🧐. Παρακαλώ απαντήστε μου🙏🏻.
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και είναι ένα καλό Fall Guys, αλλά έχουν κάποια ελαττώματα. Πήρα ένα lich αν είχα προκριθεί, αλλά η οθόνη έδειχνε απλώς ποιος προκρίθηκε και ένα άλλο πράγμα είναι ο τυχαιοποιητής σκηνής που χρειαζόταν περίπου 10 δευτερόλεπτα και νομίζω ότι θα έπρεπε φτιάξτο. Γενικά είναι ένα καλό παιχνίδι
Σούπερ φοβερό παιχνίδι αλλά αυτό το παιχνίδι έχει περισσότερα σφάλματα, διαβάστε όλα τα σχόλιά μας και διορθώστε το παιχνίδι, αλλά αυτό είναι τόσο φοβερό παιχνίδι καταπληκτικό, σας υποστηρίζω πάντα 😍🤗 το stumble guys είναι καλό παιχνίδι...
Ειναι πολυ σπαστικο παιχνιδι
Stumble Guys: Multiplayer Royale Екшън iqlq
Απο τα πιο καλα παιχνιδια ... απλα υπεροχο
Κολλάω πάρα πολύ ενώ έχω ένα κινητό 1000 ευρώ και πιάνοντας πολύ καλό ping
Καλό πολύ
Ωραία, μου αρέσει τόσο πολύ, αλλά δεν μπορούν οι άνθρωποι να χακάρουν ή να εξαπατήσουν ή κάτι που θα είναι πολύ καλύτερο και προσθέστε ένα κουμπί για να προσθέσετε φίλους για να προσθέσετε στην ομάδα σας
Έχει καλές δυνατότητες. Προφανώς διασκεδαστικό, αλλά τα ζητήματα ping καταστρέφουν τη διασκέδαση. Εάν το πρόβλημα του ping και κάποιο πρόβλημα με τα fps μπορούν να διορθωθούν, θα είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι που αξίζει 5 εκκινήσεις.
Είναι αντιγραφή από το fall guys:ναι Είναι τέλειο;: Δεν θα το έλεγα Είναι διασκεδαστικό;: Αρκετά ειδικά με παρέα Αξίζει να το κατεβάσετε ? :Ναι 10/10
Αυτό είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. αλλά έχουν τόσες πολλές δυσλειτουργίες στο ρολό ζούγκλας, παρακαλώ να το διορθώσετε. Και υπάρχουν τόσες πολλές δυσλειτουργίες στη βιασύνη λάβας, επίσης, pls να το διορθώσετε. Και τι έχεις κάνει bansq, κανένα σημείο ελέγχου στη ζούγκλα ρολό στον 1ο κύλινδρο;;;;;;
Stumble Guys: Multiplayer Royale Action ycd
Magic Seasons: farm and build სათავგადასავლო rcv
Αυτό το παιχνίδι είναι φοβερό 👍 Αλλά αυτό το παιχνίδι πληρώνεται πλήρως και κερδίζει, οπότε δίνω 3 αστέρια ⭐ Παρακαλώ κάντε κάτι για να μην μπορούν οι παίκτες να συμπληρώσουν. πήρε πολύτιμους λίθους, δέρματα και άλλα μερικά 😕 Ελπίζω να διαβάσατε αυτήν την κριτική και να κάνετε κάτι, ευχαριστώ
Το παιχνίδι είναι καλύτερο γιατί καθυστερεί πάρα πολύ ακόμα και έχει χαμηλά mbs, αλλά όταν είμαι σε πολύ καλύτερο μέρος σημαίνει πολύ κοντά στη νίκη, οπότε καθυστερεί και κερδίζουν όλοι, οπότε είμαι πολύ θυμωμένος ακόμα κι αν δεν είμαι κοντά να κερδίσω, αλλά έχω έχασα ένα άτομο πίσω μου, έτσι υστερεί και απλά έπεσα κάτω ακόμα και δεν έχω χτυπήσει κάτι, απλώς έπεσα κάτω και υστερεί και το άτομο με άφησε πίσω προσπαθώ να ζητήσω βοήθεια, αλλά υπάρχουν πολύ λιγότερες επιλογές για να μιλήσω
Είναι ένα καλό παιχνίδι αλλά καθυστερεί και μερικές φορές αποσυνδέομαι, αλλά η σύνδεσή μου είναι μια χαρά και παρακαλώ δώστε μια δίκαιη ανανέωση bcs, χάνω πάντα όταν παίζω σόλο, οπότε αν θέλω να πετύχω δίκαιο αγώνα πρέπει να παίξω με τον φίλο μου και ο φίλος μου είναι μερικές φορές απασχολημένος, οπότε παρακαλώ διορθώστε το matchup
Αυτό είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, αλλά μερικές φορές ξεγελάει με τον παίκτη. Κάνει επίσης με μένα, στον πρώτο γύρο περνάει 16 παίκτες. Παίζω έναν αγώνα που μας δείχνει ότι χρειάζονται 16 παίκτες για τον επόμενο γύρο, αλλά χρειάζονται 13 παίκτες μόνο για τον επόμενο γύρο.
Οποιος το έφτιαξε είναι μαλακά· εκατό φορές στην ίδια. Πιστ
Υπέροχο παιχνίδι. Μόνο προβλήματα θα ήταν το επαναλαμβανόμενο soundtrack. Δεν έχει θορύβους χαρακτήρων μόνο μουσική. Κατά τα άλλα, φοβερό παιχνίδι!
Η χειρότερη ενημέρωση που έπαιζα αυτό το παιχνίδι αγόρασα το stumble pass τώρα αυτή η ενημέρωση αφαιρέθηκε το stumble pass μου είναι έγκυρο δεν υπάρχει αξία για τα χρήματά μου Kitka παιχνίδια χειρότερο παιχνίδι! Μην το εγκαταστήσετε
Παρακαλώ μην παίξετε αυτό το παιχνίδι γιατί τώρα αυτό είναι γεμάτο με δυσλειτουργίες και καθυστερήσεις και, παρακαλώ, αφαιρέστε τα emotes του punch και των παπουτσιών που σπρώχνουν τους παίκτες που δεν είναι καλοί. με τηλεμεταφέρει στο σημείο εκκίνησης σε κάθε αγώνα. Οι παίκτες παρακαλώ μην παίξετε αυτό το παιχνίδι είναι ένα αίτημα
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο Μου αρέσει, αλλά τα χρήματα για τους πολύτιμους λίθους είναι πολύ υψηλά, μπορείς να κάνεις χαμηλά;
Είναι πάντα ο ίδιος χάρτης ξανά και ξανά και πολύ καθυστερημένος επισκευή του παιχνιδιού
Θα δώσω 5 Αν προσθέσετε περισσότερα στάδια και προσθέσετε διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού
Εάν δεν έχετε υπολογιστή ή PS τότε αυτό το παιχνίδι θα σας δώσει την ίδια εμπειρία όπως το φθινόπωρο παιδιά .. αφαίρεσα το 1 αστέρι γιατί τα γραφικά μπορεί να είναι καλύτερα
Stumble Guys: Multiplayer Royale Aksyon qbq
Επέστρεψα στο παιχνίδι και τα επιτεύγματα και τα skins μου χάθηκαν, επίσης οι ίδιοι χάρτες επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά.
Το παιχνίδι είναι εντελώς διασκεδαστικό να παίζετε με φίλους, αλλά το κύριο πρόβλημα είναι το ping. Το ping αυξομειώνεται πάρα πολύ και αν προσθέσετε την ενότητα της λίστας φίλων στο παιχνίδι, τότε θα είναι πιο διασκεδαστικό
Stumble Guys: Multiplayer Royale Action oddb
Το Stumble Guys είναι ένας πολύ ωραίος και δροσερός τρόπος παιχνιδιού. Μπορούμε να το παίξουμε με τους φίλους μας. Είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι πολλών παικτών. Είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι.
Πολύ καλό παιχνίδι KITKA αλλά μερικές φορές το παιχνίδι μου πηγαίνει στα 30fps και 15fps idk γιατί συμβαίνει αυτό
Έχω ήδη αγοράσει το stumble gold pass πριν από την ενημέρωση. Μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης, δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στα στοιχεία συλλογής καρτών, τα δέρματα, τα emoji, είναι κλειδωμένα. Έλεγξα ξανά τον λογαριασμό σύνδεσης, ο λογαριασμός ήταν ίδιος. Τι μπορώ να κάνω τώρα κάποιος να με βοηθήσει
(Παρακαλώ απαντήστε και διορθώστε) Το παιχνίδι είναι εκπληκτικό, αλλά ο έλεγχος και τα fps γίνονται χειρότερα και χειρότερα καθώς έρχονται οι ενημερώσεις, διορθώστε αυτό είναι το μόνο μου αίτημα για παιχνίδια kitka και διαφορετικά το παιχνίδι είναι καλό
Το παιχνίδι είναι ωραίο και όλα εκτός από το gyro-stick μερικές φορές δυσλειτουργούν και πραγματικά μπέρδεψε το παιχνίδι και το άλλο πράγμα είναι ότι όταν προσπαθείς να βουτήξεις το φασόλι/άτομο δεν σηκώνεται για λίγο άλλο πράγμα είναι το θαλάσσιο πριόνι οι πλατφόρμες είναι πολύ ψηλά στο σημείο δεν υπάρχει λόγος για το επίπεδο γιατί όλοι αναγκάζονται να συνεργαστούν.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, αλλά είναι πολύ χαμηλά πετράδια για να λαμβάνω κάθε μέρα, τουλάχιστον χωρίς όριο διαφημίσεων και 50 πετράδια την ημέρα
Προσθέστε περισσότερους χάρτες, όταν παίζετε σε πάρτι καταστρέφεται μετά από κάθε παιχνίδι, διορθώστε αυτό το πρόβλημα και μετά από αυτήν προσθέστε την επιλογή θεατή όταν ο παίκτης πεθάνει. Έτσι μπορούμε να βλέπουμε τα μέλη του κόμματος.
Υπέροχο φθινόπωρο παιδιά, διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά το πρόβλημά μου είναι η ψευδής διαφήμιση, όπως "Δείτε 5 διαφημίσεις για ένα θρυλικό δέρμα!". Το έκανα και απέκτησα ένα κοινό δέρμα, τόσο καλή δουλειά. Δεν ξέρω πόσο απελπισμένοι πρέπει να είναι οι δημιουργοί για να εξαπατήσουν τα παιδιά να δουν τόσο πολύ διαφημίσεις, αλλά κάτσε μόνος σου. Διασκεδαστικό παιχνίδι, το σύστημα ήχου είναι ανοησία.
Stumble Guys: Multiplayer Royale Aksi bsbv