Post by karukarpica on Mar 15, 2022 4:06:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Crush - кухињске игре ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Crush - кухињске игре IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови више све ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Crush - кухињске игре 2022 version ▞▞▞
Заиста волим игру, али ниво 40 је заиста тежак
Супер игрица
Тренутно се ужасно проводим. Волим игру и уживам у изазову, али када додајете сир у хамбургер, он аутоматски додаје парадајз у следећи пљескавицу и то је велики проблем. Никада нећете моћи тако да прођете тај ниво. Чак ни при куповини. То треба дефинитивно поправити. Као што сам рекао, велики сам обожаватељ, али то је за мене велики недостатак. Тренутно је звезда због овога постала мање
Одлична игра, неки нивои су тешки, али програмери су великодушни са бонусима итд
До сада сам се забављао јер сам управо преузео игру
Cooking Crush: juego de cocina Arcade vzpq
Екстра игрица И бас занимљива
Љубазно поправите..тапкајући храну, али изгледа да се понуда повећава..тако да завршава моје време за игру и изгубио сам живот.. Уживам у игрању на претходном нивоу...
Волим ову игру и завршио сам је око 4 пута, али ме стално враћа у суши бар. Веома фрустрирајуће
Заиста је тако добар као игра и апликација. Нисам нашао никакав проблем током употребе. А посебно његова појачања су много боља. Упркос свим овим заслугама, активности на мрежи нису боље од очекивања.
Играм ову игру. Тако је фантастична. Волим то. Топло препоручујем свима да играју ову игру.
океј
Огласи које гледате да бисте убрзали надоградњу су престали да раде. Гледао сам оглас и ништа се не дешава.
Мултитаскинг процес током припреме хране није на висини (морам да тапкам један по један). Појачивачи попут лизалице могу се поставити у десни угао јер се случајни додир дешава током играња. Сегмент дневне среће је добра укљученост у ову игру. Ниво тежине је такође добар. Свеукупно ми се свидела игра.
Екстремно најгора игра коју сам икада играо. Сваки ниво, сваки догађај у Лиги такође треба да користи драгуље да би завршио ниво. Увек треба да гледате видео рекламе да бисте комплетирали кухињски прибор да би био горе.!!! Иначе ћете морати да користите драгуље да бисте убрзали процес. Лоше игре! Ниво увек виси!! Шпорет не обрађује храну. На пример; захтевали сте 23 лајкова која сте испунили циљ, али купци ће и даље улазити... непрекидно ходати све до краја, а онда на крају нису успели!!!
Моја игра се заглавила након што сам прикупила све састојке за божићну торту. Поправите то.
Није баш поуздано играти. У тренуцима када сте победили у тимској мисији, играте тако тврдо за резултат 1. у тимској мисији. Претпоставимо да добијем 2 сата неограниченог живота, 3500 новчића, 35 драгуља, али њихов сервер ми није издао. А када им пишете, они само вуку и вуку и делују замућено! Али постаћете зависни од тога. Не знам зашто.
Трећи ресторан има превише драгуља који су позвани да би се надоградили предмети, али то је веома лепа игра
Игра је добра. Али толико недостатака. 1. стигао сам до 2. фазе. и следећег дана игра је почела да стари од 1. фазе. Колико пута играм, нисам могао да одем даље од 1. фазе. Ја опслужујем купце у року од неколико секунди. Ипак никад не стижем до циља. Требају још 3 клијента. Зашто не можете да шаљете муштерије, док ја служим? . Долазе полако један по један. Стварно ми је доста. Збогом!!!!
Забавно, али пар проблема, новац зарађен на једном месту не иде са вама, а неки нивои су немогући без дијаманата јер немате довољно купаца. Наставићу да играм за сада, али ови проблеми морају бити решени. Не плаћам да играм
Игра исправно функционише, проблем је што не могу да пронађем дугме за надоградњу хране и куповину опреме
No Humanity - Найскладніша Гра Аркади gwai
За сада је то забавно и изазовно, али не толико изазовно да фрустрира или присиљава куповину.
Заиста кул игра, али када дођете до одређене тачке у другом ресторану, надоградње постају прескупе и не можете поново да играте нивое.
Волим ову игру иако нема пуно хране, заокупља ме и чини ме гладним, срећан рођендан ЦООКИНГ ЦРУСХ 😁❤
Лепа игра и најбоља ствар је без реклама
Сада сам само ја преузео ову игру. Заиста волим ову игру 🎮 имају толико нивоа и тако их је лако играти
Било је невероватно, али ово је само игра у кафићу, ово није игра у ресторану
Поглавље 2 и даље постаје толико скупо за надоградњу и добијате мање новчића по рунди
Свиђа ми се ова игра јер рекламе зависе од вас ако удвостручите своју награду и такође даје бесконачне животе.
Одлично!
Најдуже сам играо ову игру. Месецима се чекало на нови ресторан. Зашто је потребно толико времена за отварање нових ресторана? Уложио сам много новца и времена у ову игру, тако да не желим да одустанем од игре, али новим ресторанима је потребно предуго да се отворе
Уредна игра кувања😄! Посебно је забавно када сте раније играли овакве игре кувања😄. Приметићете погодности које долазе уз ову игру. На пример, ако заборавите боровнице на крепу пре шлага, још увек можете да их додате! Заиста ми се допао тај део!🙌
Одлична прича једне дивне и занимљиве игрице.🌹🌹🌹💝💝💝💝💝🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🎂🎂🎂🎂🎂
Дајте више дијаманата на дневној бази. Игра је заиста лепа, али нема довољно дијаманата
Забавна забава..волим
предобро
Молимо поправите квар у кухињи са новчићима. Тип са клипбордом се смрзава.
То је врло блиска игра.. проблем је што не могу да отворим следећи ресторан чак и ако сам већ завршио први ресторан..можете ли ми помоћи са овим?
Дао сам добру рецензију прошли пут, али морам сада да кажем да идеја да нас натерате да чекамо сатима пре куповине нове опреме или састојака није лепа Пс. Било би добро да су ствари одмах купљене