Post by karukarpica on Mar 15, 2022 4:18:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Real Madrid App ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Real Madrid App IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ неограничен хак на монети ▞▞▞
▞▞▞ Real Madrid App 2022 version ▞▞▞
Това всъщност ме държи по-близо до най-добрия клуб..Madridsmo
Изчакване за влизане..не мога да вляза още, защото пише Неизвестна грешка..моля, поправете..Хала Мадрид!
Това приложение е хубаво, но става толкова бавно и замръзващи много плюс безплатните правомощия, които вече не работят ... Толкова съм близо до премахването на това приложение, след като им изпратих няколко имейла, за да го поправят
Не мога да гледам мача на живо тези дни... Понякога може да се види предаването на живо, където се показва само мениджърът (zidane).
Pikmin Bloom Cabaran gnqi
Не ми хареса
Защо използвам Facebook, но не работи
Почти 8 часа, откакто актуализирах приложението, пише неизвестна грешка...не мога да вляза! Моля, поправете го
Страшно съм разочарован. Приложенията се актуализират от време на време и с всяка нова актуализация ви принуждават да го актуализирате или приложението няма да работи. Освен това никога не съм забелязал нищо ново с преувеличено многото актуализации.
Хъмф
Моля, поправете проблема с влизането... Пише, че е възникнала неизвестна грешка... Не мога да вляза в това приложение.. И имам проблем, докато създавам нов идентификатор... Така че, моля, поправете тази грешка...
Струва си 4 звезди.. Приложението е хубаво, но едно нещо, което не ми харесва, е изтичането на приложението.. Изтича твърде бързо
фантастично
Това е хубаво приложение и фантастично, заслужава повече от 5 звезди
Искам да пазарувам и в същото приложение, не ми се скача от този сайт на уеб сайта
Страхотно
Добро приложение
Аз съм фен, но това приложение е безполезно.
Не мога да се свържа с това приложение. Не мога да вляза или да се регистрирам. пише, че е възникнала неизвестна грешка! Моля, отстранете проблема възможно най-скоро! Благодаря ти!
Моля, поправете грешка при влизане... Не виждам нищо
Това е хубаво приложение, дава всички актуализации
Най-добрият екип, но най-лошото приложение
Realmadrid App Sports fqt
Просто най-доброто приложение на Реал Мадрид
Еха
Наистина наистина обичам това приложение
Real Madrid App Olahraga qtc
Страхотни момчета
Уф Реал Мадрид Телевизията просто замръзва и не виждам нищо, толкова е досадно
Харесвам приложението, но единственият проблем е, че не показват мачове от Реал Мадрид, а само акцентите и информацията за отбора
НЕ МОГА ДА ВЛЕЗЯ ИЛИ ДА РЕГИСТРИРАМ!!! МОЛЯ, ОПРАВЯТЕ ТОВА БЪРЗО!!! СТРАХОТНА АКТУАЛИЗАЦИЯ!
Страхотно обаждане за приложение за информация за реални Мадрид
Има предавания на живо, но трябва да влезете с Facebook® и когато вляза, пише Real Madrid® C.F. Приложението е спряно
Хубаво приложение
Не мога да пея :/
Real Madrid App Спорт knd
ууу за реал мадрид
Бих искал да получавам новини през цялото време
Беше страхотно, но не се отваря... Толкова лошо.... Опитайте да го поправите, моля...... Хала Мадрид.......
Средно аритметично
най-доброто приложение за феновете на Мадрид !! но бих искал, ако има налични новини и слухове за трансфер в mardrid !! хала мадрид, y nada mas 💟💖💕💝💗
Realmadrid App Sports fqt
Има някакъв проблем с приложението! Всеки път, когато се опитам да проверя линията в зоната на мача, приложението се срива
🖤
Приложението дори не се отваря от последната актуализация. Продължава да се срива
Не мога да го оценя с повече от 2 звезди.. Има грешка всеки път, когато влизам.. Означава, че нямам достъп до нищо в приложението и е безполезно за мен моля, решете това
Няма опция за смяна на езика на английски. Моля, поправете го и пет звезди ще бъдат в джоба ви.
Изобщо не работи
Не мога да вляза
Най-добрият начин да се информирате с Реал Мадрид 😎
казва се, че за съжаление приложението realmadrid е спряло да работи непрекъснато..не може да стартира приложението..моля, отстранете този проблем
Връща се на началната страница
Реал Мадрид гадно сложи приложение на Барселона.