Post by karukarpica on Mar 15, 2022 4:24:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cat Escape ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cat Escape IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja trikdžių taškus ▞▞▞
▞▞▞ Cat Escape 2022 version ▞▞▞
naujo tipo pramogos
man tai patinka, 5 sek. žaidžiu tai ir ten negali būti kitų gyvūnų! O kai žaidžiu tai neleisk man turėti kitų skinų!!!!!!!
Per daug nepageidaujamų skelbimų
ssoooooooooooooooo puikus žaidimas, kad galėtumėte susilaukti kūdikio
skelbimai kartais niekada neįkeliami, todėl priversti iš naujo paleisti žaidimą... labai erzina ir trumpalaikis žaidimas mano telefone
Tai taip miela! Programa turi skirtingus apvalkalus! O reklamų per daug...Bet vistiek viskas gerai
Cat Escape Опуштене wei
Geras žaidimas, kai kurie pakeitimai, pavyzdžiui, daugiau padėklų.
Cat Escape ง่ายๆ pykl
Geras žaidimas, bet valdymas niūrus.
Labai nuobodūs žaidimo lygiai kartojami arba kartojami Man nepatinka šis žaidimas Aš nekenčiu šio žaidimo, prašome draugo neįdiegė ši programa Nuo 1 iki 167 lygis yra geras, tada lygiai kartojami ir kartojami
Nepavyko paleisti vaizdo įrašo. Pamečiau 2 daiktus. Esu labai nusiminęs. Aš duosiu kitą. Jei negalėsiu paleisti vaizdo įrašo, kad gaučiau prizą, nustosiu leisti
Gera koncepcija, bet per daug lengva
Kol gausiu užmokestį iš šio žaidimo, vertinsiu vieną žvaigždutę
Man patinka šis žaidimas, ypač slėpimo spintelėje idėja, BET skelbimai, atsirandantys po kiekvieno lygio, yra velniškai erzinantys IR aš tikrai prašau jūsų iš naujo paleisti „Leval“ apačioje, ši esmė yra kiekviename tokio tipo žaidime, tai tikrai erzina, kai turiu uždarykite žaidimą ir atidarykite jį dar kartą. Noriu iš naujo paleisti levalą
Būkite pasirengę žiūrėti daugiau skelbimų nei lygiai, kuriuos žaisite šiame žaidime. Skelbimas prieš lygį, po lygio ir premijos skelbimas, kad gautumėte prizą už baigtą lygį. Oho!
❤️
nelabai jaudinantis
Cat Escape Grand public phy
geras žaidimas kurį laiką sudeginti arba jei tiesiog nuobodu. bet po kurio laiko pakartoji lygius ir tai kartojasi. tinkinami dalykai taip pat yra mieli, todėl žaidimas tapo malonesnis.tačiau aš nebegaliu mėgautis žaidimu, nes jis jaučiasi gana pasikartojantis. ne pats blogiausias žaidimas, kurį mačiau, ir skelbimai nėra labai blogi. išbandykite, jei ieškote įdomaus dėlionės žaidimo su mielais dalykais
žaidimas per daug vėluoja ir per daug reklamų man jis nepatinka, bet be to, jis yra šaunus, bet man nepatinka, kaip jis darosi vis sunkesnis ir sunkesnis kiekvienu lygiu ir man nepatinka, kaip sunku, nes aš beveik buvau Nesugebėjau išvalyti trečio lygio, tai užtrukau šiek tiek laiko, bet geras žaidimas, galite gauti penkių žvaigždučių apžvalgą, jei žaidimo nustatymuose yra atsilikimo mažinimo priemonė ir bus mažiau reklamų, nes negaliu stand.em ir nemoku už pašalinti reklamas, aš verčiau su ja susitvarkysiu, kol bus mažiau.
omg tiek daug skelbimų
Šis žaidimas yra puikus. Tačiau jis sukurtas pigiems įspūdžiams ir turi tik kelis lygius. Jie tik kartojasi.
Fdgdtu😍🐱Terry Rd g
Šį žaidimą mes tobulėsime. Jokių problemų ar nieko. Žmonėms, kurie skundžiasi skelbimais, JIE NEGALI PADĖTI! Man patinka šis žaidimas! Ištrinu jį, nes įrenginyje reikia vietos. Bet aš myliu šį žaidimą. 😁
Cat Escape სხვადასხვა aiv
puikus žaidimas pramogai
Šiame žaidime buvo rodomas netinkamas skelbimas su animacinių filmų nuogybėmis. Pašalinta
Nuostabu aš jau baigiau baigiau jis buvo wow!!!!!!😘😘😘😍😍😍🥰🥰🥰😇😇😊😊😚😚
tai taip smagu, pirmi keli lygiai yra labai paprasti, bet apskritai man tai patinka, todėl turėtumėte žaisti. Štai kodėl aš jį laikau penkių žvaigždučių įvertinimu. Tai puikus žaidimas, ypač kai jums nuobodu, todėl pažiūrėkite. į. sveiki, tikiuosi, kad jūs, vaikinai, turi puikią nuostabią dieną žiūrint šį žaidimą ir gerai žaidžiant šį žaidimą.
Labai gerai. Žaidimas ir. Vienas mistikas. Pirmasis portas baigtas. Antroji dalis neateina
Man labai patinka šis žaidimas, todėl jūs turite ilgai laukti, kol gausite daugiau lygių, aš jam skiriu tris žvaigždutes
skelbimuose atrodė geriau, bet atsisiunčiant viskas kitaip
tai puikus žaidimas, ką tik atsisiunčiau jį tik dabar ir tai labai gražus žaidimas ir įdomus žaidimas
šis žaidimas yra labai linksmas ir mąstantis.
tai gerai, man patinka, kaip sakoma, kad miau man miela.🐱
Tai buvo labai šaunus ir nuostabus žaidimas ir smagu atrakinti daugiau lygių
gauk katės veidą
Dark Parables: Goldilocks and the Fallen Star রোমাঞ্চকর qil
gražus ir labai lengvas žaidimas
Tai geras žaidimas
geras jo žaidimas
👍
puiki programa, išskyrus tai, kad joje rodomi skelbimai
Iš pradžių buvo tikrai gerai. Taip pat labai lengvas žaidimas. Tačiau pasiekęs maždaug 100 lygį, aš pradėjau gauti tuos pačius lygius. Aš iš esmės peržaidžiau lygius, nes nebuvo jokių naujų lygių.
Šiam žaidimui duosiu 2 žvaigždutes, nes jos yra 3 problema: 1. katės judesio rankeną sunku pajudinti visomis kryptimis ir ji lėtai juda, 2. skelbimai yra tiesiog ir nereikalingi, kol mes suteikiame tęsti, 3 lygis yra daug mažesnis. Šiam žaidimui duodu tik 2 žvaigždutes, bet viskas gerai