Post by karukarpica on Mar 15, 2022 4:30:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wlingua - Aprende inglés ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wlingua - Aprende inglés IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ χακάρισμα άπειρων πόντων ▞▞▞
▞▞▞ Wlingua - Aprende inglés 2022 version ▞▞▞
Αυτή η εφαρμογή είναι καταπληκτική!!! Αλλά έχω ένα πρόβλημα... ξέχασα τα ιταλικά 😑😑😑
Πολύ καλά, τα αγγλικά μου είναι καλύτερα
Τόσο καλό λεξιλόγιο και εξάσκηση, μου αρέσει πολύ το μέρος όταν εξηγούν τα πράγματα που μαθαίνεις
καλές πληροφορίες
Λοιπόν, έμαθα γραμματική με την εφαρμογή, τα αγγλικά μου βελτιώθηκαν, όταν άρχισα να μαθαίνω αγγλικά ήμουν στο Α2 και τώρα είμαι σχεδόν στο Β2
Αυτή είναι μια πολύ καλή εφαρμογή για να μάθετε..
não gostei muito
Μου άρεσε αυτή η εφαρμογή
Αυτή είναι πολύ ωραία και χρήσιμη εφαρμογή, μου αρέσει. Σε ευχαριστώ πολύ.
Μου άρεσε αυτή η εφαρμογή!!. Επειδή υπάρχουν πολλά μαθήματα και λέξεις για να μάθω, επιβεβαιώνω τα αγγλικά μου με αυτήν την εφαρμογή, είναι τόσο καταπληκτικό
Καλός τρόπος για να αποκτήσετε λεξιλόγιο στα αγγλικά
Wlingua - Aprende inglés Haridus txx
Εξαιρετική εφαρμογή για να μάθετε αγγλικά, ειδικά αν είστε premium.
Είναι πολύ ωραίο.
Fruit Funny Blocks: வேடிக்கையான பழ தொகுதி புதிர் ssy
η ευχαρίστηση δική μου. Είμαι πολύ περήφανος που κατεβάζω αυτήν την εφαρμογή, ίσως με βοηθήσει να βελτιώσω τις δεξιότητές μου. Ευχαριστώ πολύ
Δεν είναι το ίδιο από την τελευταία ενημέρωση.
Wlingua - Ucz się angielskiego Edukacja ldnv
Το κατέβασα για να βελτιώσω τα ισπανικά μου. Πρώτον, δεν υπάρχει επιλογή για τα Αγγλικά και όταν επιλέγετε undefined, το μόνο που βλέπετε είναι μια λευκή σελίδα, η οποία απλά δεν είναι τίποτα. Δεν μπορούσα καν να το χρησιμοποιήσω, σκουπίδια!
είναι καλή εφαρμογή αλλά το χειρότερο είναι ότι πρέπει να πληρώσεις για να τη χρησιμοποιήσεις. και είμαι φτωχός. και δεν έχω αρκετά χρήματα για να πληρώσω. οπότε παρακαλώ κάντε το δωρεάν. Ευχαριστώ
Превосходно!!!
Η εφαρμογή είναι καταπληκτική αλλά έχει ένα πρόβλημα Δεν περιέχει αραβική γλώσσα μεταξύ των μητρικών ή μητρικών γλωσσών Πώς υποθέτω να μάθω αγγλικά χωρίς να περιλαμβάνεται η μητρική μου γλώσσα σε αυτήν την εφαρμογή;
Ευχαριστώ πολύ ωραία
καλά μαθήματα
Puro pupu
Ζάρια δωρεάν πριν από την εποχή δωρεάν, η εφαρμογή δεν είναι δωρεάν, καταναλώστε τη μεγάλη κανάτα του Διαδικτύου ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ
Μπορείτε να προσθέσετε αραβικά
Υπάρχουν πάρα πολλά λάθη στο τεστ επιπέδου. Δεν έχω δει μέσα, αλλά ορισμένες από τις ερωτήσεις στο τεστ επιπέδου δεν έχουν σωστή επιλογή και ορισμένες από τις δομές προτάσεων είναι λανθασμένες. Υπάρχουν άλλες εφαρμογές με σωστή χρήση των Αγγλικών και επίσης διαθέσιμες επεξηγήσεις. Προσοχή: μπορεί να μαθαίνετε και να συγκεντρώνετε λάθη χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή. Μείνετε μακριά από αυτό μέχρι οι προγραμματιστές να διαβάσουν τις ερωτήσεις τους και να έχουν μια σωστή επιλογή για όλες τις ερωτήσεις.
Αυτή η εφαρμογή είναι πολύ καλή για να ξεκινήσετε να μαθαίνετε αγγλικά...
Es exeleente
Εδώ μπορείτε να μάθετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε 👍
Μέχρι στιγμής φαίνεται πολύ καλό
Gosto muito do App, porém não há apostila do conteúdo. Sugiro uma apostila para cada módulo ou nível. (Poderia ter para comprar ou na versão premium). O contudo do PDF não te permite imprimir de uma vez, as matérias são liberadas as poucos.
Καλόκαρδος
Είμαι λάτρης αυτής της εφαρμογής και συμβουλεύω όλους να τη δοκιμάσουν
Αυτή είναι μια εφαρμογή τόσο καταπληκτική.. δεν μπορώ να είμαι χωρίς αυτήν!!
Estaba bien pero ya no puedo terminar las lecciones a medias voy de la leccion y ya no sale nada por favor arreglen el problema
Wlingua - Aprende inglés 교육 rmig
Μια πολύ καλή εφαρμογή για να μάθετε αγγλικά. Οι επίπεδες διαφημίσεις. Προτείνω! :-)
πολύ καλή εφαρμογή για την κατοχή των Άγγλων!. Συγχαρητήρια!
Είναι πραγματικά εύκολο στη χρήση!! Και μαθαίνεις τόσα πολλά με αυτήν την εφαρμογή
Αυτή η εφαρμογή με βοηθά πολύ να αποδείξω την αγγλική μου ικανότητα
Πολύ καλή εφαρμογή
Todavia no e terminado asi q va mas o meno
καλή εφαρμογή αλλά είναι πολύ επικεντρωμένη στη γραφή
Η εμπειρία μου με αυτήν την εφαρμογή είναι εξαιρετική!!!!
Είμαι ευχαριστημένος με την εφαρμογή!! , είμαι πολύ καλός
Νομίζω ότι είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές για να μάθετε αγγλικά.
Όταν ξεκινώ την εφαρμογή και όταν μου ζητήθηκε να επιλέξω/επιλέξω τη γλώσσα μου, αν επιλέξω UNDEFINED (επειδή δεν γνωρίζω καμία από τις προσφερόμενες γλώσσες) τότε έλαβα μόνο λευκή οθόνη, η εφαρμογή δεν λειτουργεί τότε... Διορθώστε το . Δεν γνωρίζουν όλοι τις γλώσσες που προσφέρατε
Wlingua - 英語コース、英語を学ぼう 教育 ifs
Μετά την ενημέρωση, ο ήχος της εφαρμογής έγινε κακός.
Πολύ χρήσιμη εφαρμογή
Ιδανικό για εκμάθηση αγγλικών
Είναι υπέροχη εφαρμογή, μου αρέσει